Top

Batterijhouder met 5 Volt converter voor Raspberry Pi Zero(W)

  • Batterijhouder met 5 Volt converter voor Raspberry Pi Zero(W)
  • Batterijhouder met 5 Volt converter voor Raspberry Pi Zero(W)
  • Batterijhouder met 5 Volt converter voor Raspberry Pi Zero(W)
rating 4
(4 / 1 Reviews)
5,25
Deze variant is op dit moment niet leverbaar. Meld je aan voor een voorraadmelding.
Verzonden binnen: 1 werkdagVoorraad: 0

Met deze set kun je de RPi Zero uren en uren laten draaien op slechts twee AA-batterijen! Batterijhouder met 5 Volt converter voor Raspberry Pi Zero(W)


Met deze set kun je de RPi Zero uren en uren laten draaien op slechts twee AA-batterijen (Penlite). Dit product werkt alleen goed met batterijen van minimaal 1500mAh.

 
De rode en zwarte draad uit de batterijhouder kun je solderen aan de twee input-polen van de 5V convertor. Via een USB-naar-micro-USB-kabel of, nog mooier, een USB-naar-micro-USB-adapter kun je de voeding vervolgens aansluiten aan je Raspberry Pi Zero (zie foto 3).

 
Via een speciale 'hack' kun je de standaard USB-aansluiting van de 5V convertor zelfs vervangen door zo'n kleine USB-naar-micro-USB-adapter en heb je de meest compacte oplossing. Zie hiervoor helemaal onderaan in de installatiehandleiding.


⟩ Installatiehandleiding: ⟩ Raadpleeg deze pagina 

⟩ Levensduurcalculator:  ⟩ Klik hier.

 


 NB  ⟩ Wij ontvingen een tip dat de oplaadbare LADDA batterijen van 2450mAh van IKEA érg goed bevallen. Hoge capaciteit (tot 2450mAh) en ze zijn niet heel duur: zo'n € 6,– per vier stuks.


Reviews (1)
rating 4 (4 / 1 Reviews)

rating 4 Mooi om in projects in te bouwen. Maar je moet wel batterijen van 1500 mah hebben want anders werkt de rpi0 niet altijd goed. Die van IKEA (https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/70303876) zijn echt goed en niet duur! ^-^

Type de code over