Top

Real Time Clock module (RTC) met batterij

  • Real Time Clock module (RTC) met batterij
  • Real Time Clock module (RTC) met batterij
  • Real Time Clock module (RTC) met batterij
4,95
Deze variant is op dit moment niet leverbaar. Meld je aan voor een voorraadmelding.
Verzonden binnen: 1 werkdagVoorraad: 0

De Raspberry Pi is onverbeterlijk. Alhoewel? Er blijft altijd één groot nadeel: de actuele tijd wordt standaard niet onthouden. Met deze klokmodule is dit probleem ‘verleden tijd’ en wordt de actuele tijd netjes onthouden en weergegeven in jouw favoriete ‘off-grid’ systeem.Real time clock module met batterij


De Raspberry Pi is onverbeterlijk. Alhoewel? Er blijft altijd één groot nadeel: de actuele tijd wordt standaard niet onthouden. Natuurlijk haalt hij de huidige tijd altijd meteen live van internet op zodra je een distro als Ubuntu, Bohdi of Raspian draait. Maar zodra je bezig bent met ‘off-grid’ systemen die misschien niet eens gebruik maken van internet (bijvoorbeeld: een weerstation, drone, robot etcetera) staat de standaard tijd van jouw Pi bij het opstarten altijd weer op 1 januari 2000-nog-wat.

Met deze klokmodule is dit probleem helemaal ‘verleden tijd’! Heb je de actuele tijd eenmaal ingesteld in jouw distro, dan onthoudt jouw Raspberry Pi die dankzij de ingebouwde batterij keurig netjes in deze module.


Installatiehandleiding: ⟩ Raadpleeg deze pagina 
.


Reviews (0)
Type de code over