Top

Behuizing ‘Acryl’ voor Raspberry Pi 4B (gereed voor ventilator)

  • Behuizing ‘Acryl’ voor Raspberry Pi 4B (gereed voor ventilator)
  • Behuizing ‘Acryl’ voor Raspberry Pi 4B (gereed voor ventilator)
  • Behuizing ‘Acryl’ voor Raspberry Pi 4B (gereed voor ventilator)
  • Behuizing ‘Acryl’ voor Raspberry Pi 4B (gereed voor ventilator)
rating 3
(3 / 2 Reviews)
10,25
Deze variant is op dit moment niet leverbaar. Meld je aan voor een voorraadmelding.
Verzonden binnen: 1 werkdagVoorraad: 0

Deze speciale behuizing (case) met een vrij ‘open’ design zorgt daardoor voor geweldige ventilatie rond je zeer warme Raspberry Pi 4. Ruimte voor installeren van een ventilator en meerdere heatsinks. Behuizing ‘Acryl’ voor Raspberry Pi 4B (gereed voor ventilator)


Deze speciale behuizing (case) met een vrij ‘open’ design zorgt daardoor voor geweldige ventilatie rond je zeer warme Raspberry Pi 4.

Vervaardigd uit stevig acryl, geschikt voor de Raspberry Pi 4B en bevat alle mogelijkheden en ruimte om zowel een ventilator als heatsinks te plaatsen.

 
 LET OP >  De onderdelen van deze behuizing worden geleverd in plastic beschermfolie. Zodra je die verwijdert, verschijnt de mooie glanzende Acryl behuizing zoals op de foto's te zien is. :-)

Koeling:

De behuizing is gereed voor de volgende koelingselementen:

Brushless ventilator
Normale ventilator
Setje groen aluminium/koper heatsinks
Setje blauw aluminium/koper heatsinks
Setje speciale heatsinks voor Raspberry Pi 4 


Reviews (2)
rating 3 (3 / 2 Reviews)

rating 4 Reactie op onderstaande review: Er wordt inderdaad helaas geen beschrijving bijgeleverd door de fabrikant. Maar gelukkig komen onze klanten daar altijd wel uit. Wij gaan op internet rondkijken of we ergens een handleiding van dit product kunnen vinden.

Wat betreft de uivoering: de behuizing is gemaakt van stevig glanzend zwart Acryl, exact zoals op de foto’s op deze productpagina te zien is. Alleen (ook dit zou eigenlijk in een beschrijving vermeld moeten worden) zit er op alle zijden van de behuizing een zachte plastic beschermfolie. Hierdoor lijkt het inderdaad net of de behuizing zacht is en veel krasjes bevat, maar zodra je de beschermfolie verwijdert ontdek je dat daaronder een prachtige Acryl behuizing zit verstopt. ;-)

rating 2 Helaas, geen beschrijving meegeleverd waar alle schroefjes en (zelklemmende) moertjes in moeten.
Bovendien is het gemaakt van heel zacht plastic, dus het ziet er echt niet zo uit als op de foto; vol met krassen. Geen echte aanrader dit.

Type de code over